Behandlinger

Ansigtsbehandling med pHformula


pHformula KONTOLLERET SKIN RESURFACING

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter.

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til kunder, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids er helt unik.  PH-DVC Kompleks, er et yderst avanceret "leveringssystem", der transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Målrettet og effektiv behandling af  4 "problematikker":

A.G.E. - Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter ("leverpletter")

M.E.L.A. - Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, "kemi".

A.C.N.E. - Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, "åbne" porer, overfladiske ar.

C.R. - Chronic redness. Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea, uren hud med meget rødme.

pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles udefra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. 
Med pHformula sker ændringen/ resurfacingen på celle-niveau, og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN komme let afskalning, men det er langtfra sikkert, og har heller ikke betydning for det endelige resultat. 

U.L.T.I.M.A.T.E. Skin Resurfacing

pHformula Ultimate skin resurfacing passer til alle hudtyper er den mest komplette ansigtsbehandling på markedet. Det er en pharma cosmeceutical behandling, som hurtigt giver synlige resultater. Behandlingen sammensættes alt efter hudens tilstand og opfylder et hvert behov. Din hud forkæles med dybderens, maske, der styrker ”resurfacing” effekten samtidig med at huden fyldes op med rene c-vitaminer.

Behandlingen indeholder: Grundig afrensning, hudanalyse samt vejledning, pHformula frugtsyrepeeling efter hudtilstand, Dybderens, maske, V.I.T.A.-C solution, afsluttende cremepleje, produktvejledning.

 

I.N.S.T.A.N.T. Power Treatment

Løftende, opstrammende og sammentrækkende ansigtsbehandling med en øjeblikkelig forbedring af hudens struktur. Passer til alle hudtyper.

Denne behandling genskaber markant hudens glød og udstråling. Den giver en mild resurfacing og efterlader huden glattede, klarere og blødere. Virker sammentrækkende på hudens struktur og porer, samt absorbere urenheder uden at fjerne hudens naturlig fedtstof. Ferulic acid (udvundet fra appelsin saft) har en kraftig antioxidant effekt og øjeblikkeligt revitaliser huden, lysner den misfarvet hud og gør huden i stand til at reparere og beskytte sig selv imod angreb fra de fri radikale.

Behandlingen indeholder: Grundig afrensning, hudanalyse samt vejledning, pHformula frugtsyrepeeling efter hudtilstand, I.N.S.T.A.N.T maske, V.I.T.A.-C solution, afsluttende cremepleje, produktvejledning.

 

 

V.I.T.A.C. Skin resurfacing

V.I.T.A.C. skin resurfacing er en behandling, der fylder huden op med rene C vitaminer som fremmer hudens collagen produktion, øger hudens evne til hurtigt at reparere sig selv samt styrker hudens blodcirkulation. Huden bliver fyldt op med fugt samtidig med at den beskyttes mod de fri radikaler. En avanceret behandling, der bekæmper ældningstegn, hyperpigmentering, mat og glansløs hud, slap hud, ujævn hudstruktur. Passer til alle hudtyper.

Behandlingen indeholder: Grundig afrensning, hudanalyse samt vejledning, S.P-Comlplex (peeling), let dybderens eller massage eller maske, V.I.T.A.-C solution, afsluttende cremepleje, produktvejledning.

pHformula Avanceret Hudanalyse

Afrens, hudanalyse, hudens sensetivitets test, creme, vejledning.

A.C.N.E. Skin Resurfacing

pHformula A.C.N.E. skin resurfacing behandling penetrerer de aktive ingredienser effektivt ned i porerne, hjælper med at opløse tilstopninger, og hjælper med at kontrollere den mikrobielle spredning. Produkterne virker antibakterielle samtidig med, at de har en stærk keratolytisk effekt, hvilket vil sige at det yderste hudlag løsnes og fjernes samtidig med at keratinet i huden blødgøres, så hudens evne til at fugtbinde øges og hudens naturlige balance genskabes. Behandlingen kan laves som en enkeltstående eller som et kur forløb.

OBS! Denne behandling bookes kun efter aftale med din kosmetolog.

Du vil få en hud der:

 • Igen føles blød og ikke skinner
 • har genvundet sin glød og sundhed
 • er mindre rød og irriteret
 • har en kontrolleret talgproduktion
 • synligt har fået reduceret ar og hvor betændelse er mindsket
 • har fået styr på de bakterier, som er skyld i udvikling af acne
A.G.E. Skin Resurfacing

Den unikke kombination af aktive ingredienser i pHformula A.G.E. skin resurfacing er specifikt sammensat til at arbejde på at bremse hudens aldringsproces eller tegn på usund livsstil. Behandlingen kan laves som en enkeltstående eller som et kurforløb.

OBS! Denne behandling bookes kun efter aftale med din kosmetolog.

Du vil få en hud der:

 • er fastere
 • er blødere og glattere
 • har færre linier og rynker
 • har genvundet sin udstråling, glød og vitalitet
 • har fået en ensartet hudfarve
M.E.L.A. Skin Resurfacing

I pHformula M.E.L.A. skin resurfacing er de aktive ingredienser sammensat til at behandle effektivt hyperpigmentering og reducere ophobning af melanin i huden samt hæmme aktiviteten af enzymet tyrosinase. Behandlingen fjerner allerede dannet  pigment i huden,  ved at vaske det ud af huden. Samtidig beskyttes huden mod de fri radikaler og UV stråling. Hyperpigmentering sker på celleniveau, hvilket betyder, at hyperpigmentering skal kontrolleres, før det kan mindskes. Behandlingen kan laves som en enkeltstående eller som et kurforløb.

Du vil få en hud der:

 • er mere ensartet
 • har fået reduceret  hyperpigmentering
 • ikke danner ny pigmentering
 • har genvundet sin glød og udstråling
 • er blødere og glattere
 • ser sund ud
 • har fået en pænere struktur
C.R. Skin Resurfacing

pHformula C.R. skin resurfacing behandler effektivt kronisk rødme i huden, rosacea, atopisk eksem, uren hud med megen røgme. De aktive ingredienser i pHformula C.R.. skin resurfacing arbejder på at lindre den sensetive hud, styrke hudens naturlige forsvar, mindske kar udvidelser og har en effektiv anti-bakteriel virkning.
 

Du vil få en hud der:

 • er mere ensartet
 • har fået formindsket kar udvidelser
 • er beroliget
 • har genvundet sin glød og udstråling
 • er blødere og glattere
 • ser sund ud
M.E.S.O. GLOW Resurfacing Treatment

De 11 kraftfulde ingredienser er unikt kombineret for at skabe pHformula M.E.S.O. resurfacing treatment.

Dette er en behandling, hvor forskellige typer ældningsproblemer behandles på samme tid. Der arbejdes på hals og decolleté og i ansigtet, og der er speciel fokus på specifikke problemområder, som de delikate øjen områder og omkring munden.
Microneedling (naturlig collagen-induction terapi) og en unik M.E.S.O. resurfacing solution arbejder på de ønskede fokus områder.

Kombinationen af specifikke syre, retinol, vitamin c m.v. har resulteret i en mirakuløs behandling med øjeblikkelig synlig resultat. Huden får genskabt sin glød, bliver fast og glat samt mættet med fugt.