Ansigtsbehandlinger


ANSIGTSBEHANDLING I KØBENHAVN


Enhver ansigtsbehandling tilpasses af kosmetolog dine individuelle behov, inkluderer hudanalyse og gode råd om hvordan du plejer din hud derhjemme.
 

En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6 uge) er værdigfuld for din hud, samt er det også en dejlig måde at koble fra en stressende hverdag.
 

En ansigtsbehandling forbygger for tidlig ældning, uren hud, samt modvirker en kedelig og trist hud.

 


Ansigtsbehandling Klassisk


Kr. 600,- Varighed ca. 1 time.

Denne ansigtsbehandling anbefales til alle hudtyper (kvinder og mænd) og tilpasses af kosmetologen til dine individuelle behov.

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse samt vejledning, peeling, damp, dybderens, massage af ansigt, serum, ansigtsmaske, varm kompress med aromaduft, afsluttes med creme, øjencreme og spf, produktvejledning.

 


Ansigtsbehandling Luksus


Kr. 675,- Varighed ca. 70 min.

Denne ansigtsbehandling anbefales til alle hudtyper (kvinder og mænd) og tilpasses af kosmetologen til dine individuelle behov.

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens af ansigt og decoletté (bryst), hudanalyse samt vejledning, peeling, damp, dybderens, massage af ansigt-skuldre-nakke-hænder og underarm, serum, ansigtsmaske, afsluttes med varm kompress med aromaduft, creme med spf, øjencreme, produktvejledning.
 


Ansigtsbehandling Dybderensende


Kr. 550,- Varighed ca. 50 min.

Denne ansigtsbehandling anbefales til alle hudtyper (kvinder og mænd) og tilpasses af kosmetologen til dine individuelle behov.

 

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse samt vejledning, peeling, damp, dybderens, serum, ansigtsmaske, varm kompress med aromaduft, afsluttes med creme, øjencreme og spf.


Ansigtsbehandling Frugtsyre


Kr. 675,- Varighed ca. 1 time.

Frugtsyre behandler effektivt: rynker, tør og trist hud, uren hud og acne, brune pigmentforandringer, indgroede hår.

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse samt vejledning, påføring af frugtsyregel som lades virke i 3-5 min, damp, dybderens, serum, frugsyreansigtsmaske, afsluttes med varm kompress med aromaduft, creme med spf, øjencreme, produktvejledning.
 


Ansigtsbehandling Anti-Age


Kr. 675,- Varighed ca. 1 time.

Denne ansigtsbehandling med den revolutionerende AGE Smart serie for dig der ønsker at mindske og forebygge hudens ældning. Behandlingen inkluderer også en særlig dybdegående ansigtsmassage med fokus på ansigtets muskler og bindevæv.
Dybderens er ikke inkluderet, men kan bestilles som tillægsbehandling.

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens af ansigt og decoletté (bryst), hudanalyse samt vejledning, peeling, multivitamin håndindpakning, massage af ansigt-skuldre-nakke, massage af hænder og underarm, serum, ansigts-øjen-halsmaske, afsluttes med varm kompress med aromaduft, creme med spf, øjencreme, produktvejledning.
 


Opfriskende Ansigtsbehandling


Kr. 475,- Varighed ca. 40 min.


Denne forkælende ansigtsbehandling er til dig der ønsker at friske ansigtshuden op. Frugtsyre efterlader huden ren, lysende, glat og mere ensartet.

 

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse samt vejledning, mild frugtsyrepeeling, ansigtsmassage med fugtgivende serum, frugsyreansigtsmaske, hovedbundsmassage, behandlingen afsluttes med varm kompress med aromaduft, creme med spf, øjencreme, produktvejledning.

 

 


IonActive Power Ansigtsbehandling


Kr 750,-  Varighed ca 1 time.

 

IonActive System er det nye professionelle behandlingssystem udviklet af hudplejeeksperterne hos Dermalogica og The International Dermal Institute.

IonActive Power Ansigtsbehandling kombinerer virkningsfulde ingredienser, termisk aktivitet, særlig massageteknik og de nyeste apparater for at leverer hurtige og synlige resultater selv til de mest udfordrende hudproblemer.

IonAvtives er aktive ioniserbare koncetrater, som påføres direkte på huden. Men brug af elektriske apparater såsom mikrostrøm og ultralyd øges penetration af de aktive ingridienser.  Behandlingen bliver skræddersyet til din huds behov og vil inkludere et af de fire IonActives:

- Retinol 1% IonActiveTM - optrammer for at mindske synlige ældningstegn i moden eller for tildlig ældet hud.
- Hyaluronic Acid IonActiveTM - mindsker dehydrering af huden og beroliger sensibel hud.
- Oligopeptide IonActiveTM - lysner hyperpigmentering for en mere ensartet hudfarve
- Niacinamide IonActiveTM - kontrollerer og forebygger voksenacne og er ideel til fedtet hud.

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse samt vejledning, peeling, damp, lokal dybderens, indslusning af et IonActive serum ved hjælp af microstrøm, IonActive massage af ansigt, ansigtsmaske samt massage med kold eller varm sten, afsluttes med varm kompress med aromaduft, creme med spf, øjencreme, produktvejledning.
 

 


Efterårs tilbud - Frugtsyre ansigtskur inkl. håndbehandling


kr.525,- (værdi 675,-) varighed ca 50 min.
 

Efterår er frugtsyre tid - forkæl huden med en ansigtsbehandling, som efterlader huden mere ren, klar, glat og ensartet.


Håndbehandlingen starter med indsmøring af negleolie på fingerspidserne, indpakning i multivitamin maske og slutter med hånd, og -underarmemassage.

 

Ansigtskuren indeholder afrensning af ansigt, hudanalyse samt vejledning, frugtsyre peeling efter hudtype, ansigts- og hovebunds massage, ansigtsmaske, varm aromakompres, afsluttende cremepleje.
 

N.B. Dybderens kan tilkøbes til 125 kr.


Hudanalyse/Facemapping


Kr. 300,-  Gratis ved køb af produkter for over 1300 kr.

Face Mapping®, udviklet af The International Dermal Institute, er en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din huds aktuelle tilstand. Det en hjælp til dig der har brug for råd og vejledning om din hud, valg af produkter og behandlinger. Vi gennemgår og prøver de anbefalede produkter.


Du-Lac behandling


 

Du lac
 

Få et renere ansigt med Du-Lac metoden - elektrokosmetisk behandling som
sikkert og effektivt fjerner:

- karsprængninger (udvidede kapillærer i ansigtet)
- blodsøer (røde knopper)
- talgknopper (millier)
- leverpletter
- nævus
- hudgævækster (såsom hudlapper, bindevævsknuder)
- kolestorolaflejringer omkring øjne


Hjemmeplejen

- Der dannes en skorpe efter behandlingen. Det er vigtigt, at denne skorpe får lov til at sidde mindst 7dage og helst 10 dage. Jo længere skorpen sidder, jo smukkere resultat.

- Det behandlede område påsmøres et tyndt lag Heal Up Intensive Care, fem gange daglig, de næste 28 dage. Pris pr. ampul 149 kr.

- De første 24 timer undgå følgende: Større fysiske udfoldelser, klorvand samt make-up.

- Undgå solbadning de næste 30 dage, med mindre du har en factor 50.

- Efter ti dage er huden lyserød, efter seks uger smuk og ren. 

 


Pris per behandling  kr.625,-


Face Up Skincare | Strøget, Nygade 7, 1 sal | 1164 København K | tlf. 20 835 834 | mail@faceupskincare.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser