Behandlinger

Hårfjerning med Release Peeling

Release peeling er perfekt til dig, der både ønsker at fjerne fine hår i ansigtet og få glattere og se mere ensartet hud.

Denne fantastiske basisk maske, fra anerkende serie af Susanne Melchiorsen, fungerer på den måde, at den går ind og opløser døde hudceller samt keratin, som er det stof, håret er opbygget af. Masken arbejder både direkte på håret, men også nede i hårsækken.

Behandlingsinterval til hårfjerning: Ved opstart skal du  have 2 behandlinger inden for 7 dage, derefter ca. hver 14. dag. Når hårene er klar, rykkes behandlingsintervallet til hver 3. uge, derefter hver 4. uge.

Intervallet vil variere fra person til person. Der er forskellige faktorer, der afgøre hvor tit og hvor mange behandlinger, du skal have. Alder, tidligere behandlinger, arvelige faktorer, hårets vækst type, hormonelle forstyrrelser m.m.


Release peeling er også fantastisk at mildne rynker og dybe furer, reducere acne ar og pigmentforandringer, afhjælper tør og trist hud.

Behandlingsinterval til hudforbedring: Vi anbefaler at dine behandlinger ligger forholdsvis tæt. I opstarten anbefaler vi 1-2 behandlinger om ugen alt efter hudens tilstand. Jo tættere dine behandlinger ligger jo hurtigere opnås det flotte resultat. Når du har opnået det ønskede resultat anbefales en vedligeholdelses behandling en gang om måneden.

Release peeling hele ansigt
Release peeling overlæbe
Release peeling overlæbe og hage
Release peeling halv ansigt
Release peeling hele ansigt og hals

VIGTIGT omkring hjemmeplejen af huden

Det er forskelligt, hvornår håret vokser ud igen. Nogle har en hårvækst, der vokser hurtigt, andre en langsom hårvækst. En del af hjemmeplejen til denne behandling er produkterne Rose Defence cream og Hair Reducer serum.

Huden har brug for meget næring og beskyttelse efter en behandling med Release Peeling. Noget af beskyttelseskappen på huden bliver fjernet med Release Peeling og gør huden tør. Derefter skal fugtbalance bygges op igen, det er derfor vigtigt at bruge Rose Defence Cream, da den bevarer fugten, blødgør og mætter huden. Den indeholder bl.a. sheasmør og bivoks, som er to gode ingredienser, der hjælper huden med at blive genfugtet – alt i alt er Rose Defense en forudsætning for at få en Release Peeling, da de arbejder sammen. Rose Defence påsmøres huden morgen og aften og evt i løbet af dagen efter behov i 7 dage efter behandlingen.

Hair Reducer Serum svækker hårets vækst og får håret til at vokse langsommere og på længere sigt gør, at hårene ikke kommer tilbage. Efter behandlingen er det vigtigt, at du dagligt bruger Hair Reducer morgen og aften i 14 dage efter behandlingen