Koncept

KOSMETOLOG I KØBENHAVN

Face Up Skincare er en af Københavns førende hudplejeklinikker. Klinikken er startet i 2007 af kosmetolog Alina Anker. Face Up Skincares koncept er egentligt ganske enkelt:

- Hudpleje i Ansigtshøjde, 
- Grundighed og 
- Kompetence.

Der skal være tid til at forstå og imødekomme kundens behov, for kun på den måde kan vi give den behandling som du som kunde efterspørger. Dette kalder vi Grundighed. 

Hos Face Up Skincare finder du erfarne kosmetologer, som er klar til at tage imod dig med markedets bedste uddannelse og markedets bedste hænder. Dette kalder vi Kompetence.

Du sættes i centrum hos Face Up Skincare. Din kosmetolog afstemmer dine forventninger, og kommer med råd og vejledning til netop hvordan din hudtype plejes og vedligeholdes bedst. Hvis din kosmetolog mener at du kan opnå bedre resultater med en anderledes behandling end den behandling du er vandt til, så giver hun dig besked. Dette kalder vi Hudpleje i Ansigtshøjde.

Konceptet er som sagt ganske enkelt, derfor er vi også markedets bedste til det. Vi glæder os til at se dig hos Face Up Skincare!

 

Firma aftale
Face Up Skincare er stolte af at have lavet firma aftaler med flere virksomheder. Dette har vist sig at være en glimrende måde for virksomheden at sætte lidt ekstra fokus på personale goderne. Virksomheden har ikke nogen udgifter på aftalen, men får til gengæld den goodwill fra medarbejderne som mærker det ekstra gode. Vi tillader os at nævne et par af de virksomheder som allerede har tegnet fordelagtige virksomhedsaftaler: Nykredit, Bank DNB, Gyldendal, Nordisk Ministerråd, Lærestandens Brandforsikring og mange andre.
Såfremt du er interesseret i at din virksomhed også laver en firmaaftale til medarbejdernes glæde og trivsel, så kontakt indehaver Alina Anker på tlf: 20 835 834 eller mail mail@faceupskincare.dk