Om os

Kosmetolog Alina
Kosmetolog Alina

Uddannet på Cidesco Kosmetolog skole i København.
Japansk Lifting terapeut.
Indehaver af Face Up Skincare.

Kosmetolog Amanda
Kosmetolog Amanda

Uddannet på Cidesco Kosmetolog Skole i København.

Når jeg behandler, er du i centrum, og det vigtigste for mig er, at du opnår de bedst mulige resultater og føler dig hjulpet på vej mod en smukkere følelse af dig selv (eller smukkere hud), uanset om du bliver vokset, får ansigtsbehandlinger eller får farvet bryn og vipper. Min største passion er nemlig din selvforkælelse, selvforståelse og selvkærlighed. 

Da jeg blev kosmetolog, døjede jeg selv med hudproblemer, og jeg ved derfor hvilket fængsel, man kan føle sig fanget i, når huden driller. Mine egne erfaringer er drivkraft for at lave de bedste behandlinger og efterfølgende give den bedste rådgivning, fordi alle fortjener at føle sig frie og smukke i deres krop, hud og hår. Både som privatperson og professionel behandler er jeg ærlig og omsorgsfuld, så min behandling og rådgivning er oprigtig, effektiv og leveret på en betænksom måde. Jeg ved hvor følsomt et emne skønhed og hud kan være. 

Fra min svenske mor har jeg lært at tale flydende svensk, hvilket kommer mig til gode som behandler, da jeg kan tale med dig uanset om du snakker svensk, norsk, dansk eller engelsk.

Kosmetolog Sarah
Kosmetolog Sarah

Deltid. Uddannet på Cidesco Kosmetolog Skole i København. 

Jeg har altid haft en interesse for hudpleje og de resultater som kan opnås gennem korrekt og professionel vejledning og behandling. Jeg har inden for kosmetologiens verden fundet en stor interesse for anatomi, fysiologi og huden. Jeg er især meget fascineret af hudens egenskaber og hvilket utroligt organ det er.

Jeg prioterer altid at du, som kunde, og dine eventuelle problemer eller behov er i fokus, og jeg vil yde mit bedste for at hjælpe dig med komme i mål. Om det drejer sig en times velvære, hår som skal fjernes, et hudproblem der skal løses, generel vejledning eller andet. Inde hos mig er ingen spørgsmål for dumme eller uden betydning, og det er dig som sætter tempoet.

Jeg er som behandler professionel, perfektionistisk, resultatorienteret, grundig, smilende, positiv og altid opsat på atdu skal komme ud med den bedst mulige oplevelse efter en behandling inde hos os i Face Up Skincare.

Kosmetolog Maria
Kosmetolog Maria

Uddannet på Cidesco Kosmetolog Skole i København.

Japansk Lifting terapeut.

Jeg har altid haft stor interesse for hudpleje, hvilket også ligger til grund for min anden uddannelse som materialist. Derfor har jeg også et stort kendskab til mange forskellige produktmærker.  

Jeg sætter en stor dyd i at kunne mit arbejde, og give den erfaring jeg har videre til klienter så der kan skabes gode resultater. Jeg har en stor lyst og motivation til at lære nyt og forbedre mine kundskaber, så jeg hele tiden giver den bedste behandling til min klient.

 

Kosmetolog Alberte
Kosmetolog Alberte

Vores ny kosmetolog. 

Uddannet på Cidesco Kosmetolog Skole i København.

Jeg har lige så længe jeg kan huske haft en interesse i skønhedsbranchen, og min interesse for hudpleje blev ikke just mindre, da jeg over en årrække som teenager og ung voksen døjede med en svær grad af akne. Jeg følte mig i den periode enormt hæmmet på grund af mine hudproblemer, og den følelse ønsker jeg ikke for nogen anden. Min helt store passion er derfor også at udføre ansigtsbehandlinger og videregive viden til min klienter, så vi sammen kan afhjælpe eventuelle hudproblemer.
 
Det er enormt vigtigt for mig, at mine klienter føler sig i trygge hænder, når de kommer til behandling hos mig og kan gå derfra igen med en følelse af, at de er blevet mødt i øjenhøjde, hvorvidt formålet er velvære eller resultatorienterede behandlinger.

Kosmetolog Vanilla
Kosmetolog Vanilla

Uddannet fra Cidesco Kosmetolog Skole i København.
Japansk Lifting terapeut.
Daglig leder af klinikken.