Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

SE DERMALOGICAS PRODUKTGUIDE

dermalogica.dk

 

 

pH Formula - Specialist i skin resurfacing behandlingssystem
pHformula er en videnskabelig kombination, af dermatologisk aktive ingredienser, som tilbyder den mest komplette, beskyttende og rebalancerende receptfri hudplejesserie, som findes på markedet.

pHformula er en pharma-cosmeceutical, som ligger i grænselandet mellem den nye generation af cosmeceuticals og lægemidler. Denne dermatologiske teknologi genskaber en optimalt velfungerende hud og fokuserer på forskellige hudtilstande f.eks. for tidligt ældet hud, følsom hud, rosacea, acne og hyperpigmenteret hud.
pH Formulas produkter indeholder ikke farvestoffer, lanolin, mineral olie og parabener.

Læs mere på www.phformula.com