Åbningstider:

 

Mandag - fredag 10.00 - 17.00 (08.00 - 20.00 efter aftale)

 

Lørdag - 10.00 - 14.00 (9.30-15.00 efter aftale)


Bemærk!
Afbestilling eller flytning af tid senere end 24 timer i forvejen - betales 50% af prisen på behandling. Ved udeblivelse betales 100%.

 

 

 

Produkter


Dermalogica


I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer.
Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.
I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, MicroZone® behandling samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

SE DERMALOGICAS PRODUKTGUIDE
dermalogica.dk


Clear Start

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.
 
Hudproblemer opstår ofte, når du bliver teenager. Clear Start™ behandler bumser i tre trin, der bruger det bedste fra naturen og fra forskning indenfor hudpleje.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!
 

clearstart.dk

SkinPen - Collagen Induction Therapy

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden. Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden,  og derved give hudpleje produkterne mulighed for at nå dybt ind i huden og virke  hvor behovet er størst. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser  i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

Den avancerede hudnåle teknologi fremmer stimulerer den normale collagendannelse på samme måde som Fractional Laser behandlinger men uden de bivirkninger som den type behandlinger har.

Sammenlignet med de traditionelle roller systemer, så forårsager Skinpen færre traumer og mindre skader på huden. Derfor er Skinpen-behandlingen nærmest smertefri og uden ubehag, og er en mere sikker og effektiv behandling. De udskiftelige en-gangs nåle fjerner risikoen for smitte mellem patienterne, og den indstillelige nåledybde gør det muligt at skræddersy behandlingen til hvert enkelt formål. Skinpen er så avanceret, at den endda gør det både sikkert og muligt at bruge den på den fine og sarte hud omkring øjnene, læberne og næsen.

Læs mere på www.skinpen.dk

 Diamant Hudslibning med Pristine

Pristine er den nyeste teknologi inden for hudslibning, hvor man ellers har brugt løse krystaller til slibningen.
Din hud vil efter behandlingen, omgående synes blødere, friskere og mere ungdommelig. Samtidig med at pristinen eksfolierer, suger den også blidt på huden, derved bliver blodcirkulationen også stimuleret og du vil opnå optimal hudopfriskning. Den perfekte opkvikker til træt og kedelig vinterhud.
Huden mister sin elasticitet med årene og er længere tid om at regenerere. Det betyder, at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske, hvorfor ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud.

Med Pristine microdermabrasion, fjerner diamanterne blidt de øverste døde og tørre lag af huden samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer gen-opbygningen af proteiner, kollagen og elastin, således at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud.

Hudslibning behandler effektivt:
- rynker, linier og slap hud
- pigmentforandringer (brune pletter)
- uren hud
- tør og livløs hud
- ujævn hudstuktur
- mindsker porer
- mindsker ar

Læs mere på www.vioramed.com
pH Formula - Specialist i skin resurfacing behandlingssystem
pHformula er en videnskabelig kombination, af dermatologisk aktive ingredienser, som tilbyder den mest komplette, beskyttende og rebalancerende receptfri hudplejesserie, som findes på markedet.

pHformula er en pharma-cosmeceutical, som ligger i grænselandet mellem den nye generation af cosmeceuticals og lægemidler. Denne dermatologiske teknologi genskaber en optimalt velfungerende hud og fokuserer på forskellige hudtilstande f.eks. for tidligt ældet hud, følsom hud, rosacea, acne og hyperpigmenteret hud.
pH Formulas produkter indeholder ikke farvestoffer, lanolin, mineral olie og parabener.

Læs mere på www.phformula.com


 

Face Up Skincare | Strøget, Nygade 7, 1 sal | 1164 København K | tlf. 20 835 834 | mail@faceupskincare.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser