Behandlinger

Vipper / Bryn / Lash Lift

Lash Lift

Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger.

Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca. 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer. Da der bruges permanent væske, kan det godt udtørre vipperne en smule, derfor anbefaler vi altid at bruge et pleje produkt til vipperne.

Du skal være opmærksom på at efterhånden som dine vippehår vokser, vil de bukkede vippehår blive skubbet ud naturligt. Hver øjenvippe hår har sin egen vækstcyklus og hårstrukturen kan også være forskellig, hvilket gør tidsrammen svær at forudsige og hvorfor der heller ikke kan gives garanti for at alle vippehår får samme buk.

Lash Lift inkl farvning af vipper
Farvning af vipper
Farvning af bryn
Farvning af vipper og bryn
Retning af bryn

Voks/pincet

Farvning samt retning af bryn
Farvning af vipper og bryn samt retning